Preloader

Minden hónapban megvizsgáljuk a kripto tájképet a következő ígéretes kripto projekt után kutatva, és ezen folyamat során számos olyan projektet kutatunk, amelyekről úgy gondoljuk, hogy mind rövid, mind közép és hosszú távon jó teljesítményre képesek.

Ebből a rövid listából választjuk ki a módszertanunk alapján a legjobb jelöltet, amely az adott hónap Altcoin pickje lesz.

Mielőtt azonban belemerülnénk az e havi Altcoin Pickbe, először is meg kell beszélnünk a jelenlegi piaci ciklust és annak hatását az e havi Altcoin Pick kiválasztására.

A jelenlegi piaci ciklus – Felhalmozási fázis

Altcoin választásaink figyelembe veszik a jelenlegi piaci ciklust, amely jelenleg a piaci cikluson belül a “felhalmozási fázis”. A felhalmozási fázisban a befektetők számára lehetőség nyílik arra, hogy felhalmozzák kriptoeszköz állományukat, felkészülve a “felfutásra” (gyakran bikafutásként/piacként is emlegetik).

Várakozásaink szerint a piac csak 3-6 hónappal a Bitcoin felezésének esemény előtt lép át a felfutási fázisba. A Bitcoin feleződése a tervek szerint 2024. április 17. körül fog bekövetkezni, így nem számítunk arra, hogy jelentős piaci aktivitás kezdődik addig, ami valahol 2024 novembere és februárja között reális.

Bár ezt a bikás piaci hangulatot nagyon jó látni, a felhalmozási fázisból a felfutási fázisba való átmenet még mindig nem várható 2024 elejéig, amit a Spot Bitcoin ETF SEC általi jóváhagyásának híre indíthat el. A SEC várhatóan csak valamikor 2024 januárja és márciusa között teszi meg ezt a bejelentést. Potenciálisan Január 5 és 10 között.

Miután a piac átmegy a felfutási fázisba, ez a fázis várhatóan körülbelül 12-18 hónapig, vagy legalább egy évvel a Bitcoin feleződése után folytatódik. Ez az összes korábbi Bitcoin feleződési eseményen alapul, amelyek történelmileg minden egyes kriptobika piac (amely egy négyéves piaci ciklus) kiváltó okai voltak.

Hogyan választjuk ki Altcoin-válogatásainkat (Re: Piaci ciklus)


Míg a piac felhalmozási fázisában tisztességes nyereséget lehet elérni, a kriptopiacon a legnagyobb vagyon a felfutási fázisban érhető el.

A jelenlegi felhalmozási fázisban viszonylag konzervatív megközelítést alkalmazunk az Altcoin válogatásainkkal kapcsolatban, hogy segítsük a vagyon megőrzését, a magas minőségű, alulértékelt, hosszú távú növekedési potenciállal rendelkező kriptoeszközökre összpontosítva, amelyek a nagy és közepes piaci kapitalizációs szinteken belül helyezkednek el.

Amint a piac átvált a felfutási fázisba, a fókuszunk a magasabb kockázatú, alacsony kapitalizációjú altcoinokra vált. Csak a felfutási fázisban lehetséges reálisan a kripto befektetések 10x-100x-os hozama (rövid időn belül). Szintén ebben a fázisban sok befektető realizálja az alacsonyabb kockázatú (felhalmozási fázisú) befektetéseken elért nyereségét, és ezeket a nyereségeket visszaforgatja a sokkal nagyobb növekedési potenciállal rendelkező alacsony kapitalizációjúcoinokba.

Hosszabb távú befektetők számára a legmegfelelőbb


A havi Altcoin-válogatásaink leginkább olyan befektetők számára alkalmasak, akik hosszabb távon szeretnének befektetni a kriptotérbe, és hajlandóak átvészelni a piac különböző fázisait.

Bár figyelembe vesszük a rövid távú növekedési potenciált, és arra számítunk, hogy ez a projekt rövid távon jól fog teljesíteni, a legnagyobb értéknövekedés várhatóan hosszabb távon fog bekövetkezni, különösen a piac felfutási szakaszában.

Márciusi Altcoin Pick: Oraichain (ORAI)

ÁTTEKINTÉS:

Az Oraichain (ORAI ) egy egyedülálló blokkláncplatform, amely a mesterséges intelligenciát (AI) és a blokklánc technológiát kombinálja, hogy AI-alapú oracle-ket és intelligens szerződéseket hozzon létre.

A projekt célja, hogy áthidalja az AI szolgáltatások és a blokklánchálózatok közötti szakadékot, lehetővé téve összetettebb, biztonságosabb és hatékonyabb decentralizált alkalmazások (DApp-ok) létrehozását. Az Oraichain azáltal, hogy decentralizált hálózatán keresztül ellenőrzi az AI szolgáltatásokat, megkönnyíti az AI vezérelt blokklánc ökoszisztémák fejlődését, támogatva a különböző alkalmazásokat a pénzügyekben, a művészetben és más ágazatokban.

Ez az integráció jelentős előrelépést jelent a mesterséges intelligenciában rejlő lehetőségek kiaknázásában a blokklánc területén.

Az Oraicoin (ORAI) egyedi jellemzői

Az Oraichain egyedi jellemzői közé tartozik az AI oracle, amely biztonságosan integrálja az AI szolgáltatásokat a blokkláncba, az AI Marketplace az AI modellek kereskedéséhez, a yAI.Finance az AI alapú hozamtermelési stratégiákhoz, valamint az AI Data & Request Hub a decentralizált adatmegosztáshoz. A blokklánc ellenőrzéssel az AI kimenetek megbízhatóságát hangsúlyozza, célja az innovatív AI alkalmazások előmozdítása a DeFi, az NFT-k és azon túl.

Az Oraichain ökoszisztémája a blokklánc és a mesterséges intelligencia integrációinak széles skáláját támogatja, így úttörő platformot jelent e technológiák egyesítésében.

Miért az Oraichain (ORAI)?

Miért az ORAI? – Hat szó: Mesterséges intelligencia által vezérelt intelligens szerződések.

Az Oraichain valószínűleg a legnagyobb innováció a Bitcoin és az Ethereum óta.

Hadd magyarázzam el. A Bitcoin hozta el a világnak a kriptovalutát. Az Ethereum hozta el a világnak a kriptokat az okosszerződésekkel. És most az Oraichain elhozta a világnak a mesterséges intelligenciával működő intelligens szerződéseket, ami a szerződésvégrehajtás és ellenőrzés automatizálása terén minden iparágban változást hoz.

AI alapú intelligens szerződések

A mesterséges intelligenciával támogatott okosszerződések minden iparágat felforgathatnak, és a valós felhasználási esetek széles skálája ígéri a hatékonyság, a pontosság és a funkcionalitás növelését. Például:

Pénzügyek és bankügyek:

  • Automatizált, személyre szabott hiteljóváhagyás mesterséges intelligencia által vezérelt kockázatértékelés alapján.
  • Dinamikus kamatlábak a megtakarításokhoz és hitelekhez valós idejű piaci elemzés alapján.

Biztosítás:

  • Kárigény feldolgozás, ahol a mesterséges intelligencia értékeli a kárigényeket a biztosítási feltételek alapján, automatizálja a kifizetéseket, vagy jelzi a további vizsgálatot igénylő eseteket.
  • A díjmódosítások az IoT eszközökből származó adatokon alapulnak, mint például az életbiztosítások esetében az egészségmegőrző eszközök, vagy az autóbiztosítások esetében a telematika.

Ellátási lánc menedzsment:

  • Az áruk valós idejű nyomon követése és ellenőrzése, ahol a mesterséges intelligencia értékeli a feltételeket és a megfelelőséget, automatikusan végrehajtja a szerződéseket a szállítási vagy minőségi mérőszámok alapján.
  • Prediktív analitika a kereslet előrejelzéséhez, a készletgazdálkodáshoz és az automatikus újrarendeléshez.

Egészségügy:

  • A betegadatok kezelése az adatvédelmet megőrző AI algoritmusokkal a biztosítási igények, a hozzájárulás kezelése és a szolgáltatók közötti adatmegosztás okos szerződéseinek elindításához.
  • Automatizált betegmegfigyelés és a kezelés betartása, riasztások és intézkedések kiváltása a betegellátási tervekben.

Ingatlan:

  • Azokat a bérleti szerződéseket, amelyek a piaci feltételek vagy a karbantartási igények alapján automatikusan módosítják a bérleti feltételeket, az AI segítségével értékelik.
  • Áramvonalas ingatlanértékesítés, ahol a mesterséges intelligencia elvégzi a piacelemzést, automatizálja az átvilágítást és végrehajtja a tranzakciókat.

Szórakozás és média:

  • A jogdíjak elosztása az, amikor a mesterséges intelligencia nyomon követi a tartalom felhasználását a különböző platformokon, és automatikusan elosztja a kifizetéseket a jogtulajdonosok között.
  • Dinamikus árazás a jegyek és előfizetések esetében a kereslet előrejelzése és az ügyfelek szegmentálása alapján.

Jogi és irányítási kérdések:

  • Automatizált jogi kutatás és szerződésgenerálás a jogi követelmények és precedensek mesterséges intelligencián alapuló megértése alapján.
  • Nyilvános iratkezelés, ahol a mesterséges intelligencia kategorizálja, tárolja és visszakeresheti a dokumentumokat tartalom és relevancia alapján.

Környezetgazdálkodás:

  • Carbon Credit kereskedés
  • Erőforrás gazdálkodás az intelligens városokban, az energiafelhasználás, a hulladékgyűjtés és a közszolgáltatások optimalizálása a valós idejű adatok mesterséges intelligencia alapú elemzése alapján.

Ez csak egy kis ízelítő a lehetséges felhasználási esetekből. Ezek a felhasználási esetek jól szemléltetik a mesterséges intelligencia által vezérelt intelligens szerződésekben rejlő lehetőségeket, amelyek forradalmasíthatják a hagyományos folyamatokat minden iparágban, hatékonyabb, átláthatóbb és gyorsabban reagáló megoldásokat kínálva, és az Oraichain élen jár ebben az innovációban.

Oraichain (ORAI)

Az Oraichain (ORAI) azért került kiválasztásra, mert egyedülálló ajánlatot tett az AI és a blokklánc integrálásában, az intelligens szerződéseket javító AI oracles létrehozásában, valamint az innovatív DeFi és NFT alkalmazások előmozdításában.

Az AI oracle térben rejlő növekedési potenciál, amelyet a blokklánc alkalmazásokban az adatvezérelt döntéshozatal iránti növekvő kereslet hajt, az Oraichain hatalmas potenciális jövőbeli jelentőséget és terjeszkedést biztosít az Oraichain számára. Az AI-alapú megoldások úttörő szerepvállalása a kriptoökoszisztémában továbbra is egyre nagyobb figyelmet fog kapni, ahogy ezek a technológiák egyre jobban összefonódnak.

Íme a fő okok:

  • Innovatív integráció: Az Oraichain a mesterséges intelligencia és a blokklánc kombinálásával olyan egyedi megközelítést vezet be, amely jelentősen javíthatja az intelligens szerződések funkcionalitását, potenciálisan növelve az ORAI értékét, mivel a kifinomult blokklánc megoldások iránti kereslet növekszik.
  • AI Oracles: Ez a funkció pontosabb és dinamikusabb adatelemzést tesz lehetővé, ami potenciálisan több fejlesztőt és projektet vonz az Oraichain platformra, és ezáltal növeli az ORAI hasznosságát és valószínűleg értékét is.
  • DeFi és NFT alkalmazások: A DeFi és NFT felhasználási esetek kiterjesztése szélesebb felhasználói bázist vonzhat, és növelheti a tranzakciós volument a platformon, ami potenciálisan növelheti az ORAI értékét.
  • Növekedési potenciál: A növekvő AI oracle piacon pozícionált Oraichain az intelligens megoldások iránti kereslet kielégítésére való összpontosítása az elfogadás növekedéséhez, és ezáltal az ORAI értékének növekedéséhez vezethet.
  • Technológiai metszéspont: A mesterséges intelligencia és a blokklánc konvergenciájában betöltött vezető szerep az Oraichain-t a jövőbeli blokklánc technológiák élharcosává teheti, ami befektetéseket vonz és potenciálisan növelheti az ORAI értékét.

Mi az Oraichain (ORAI)?

Az Oraichain az intelligens szerződésekhez AI oracle-ek létrehozására összpontosít, azzal a céllal, hogy a blokklánc alkalmazásokat AI-vezérelt adatelemzési és döntéshozatali képességekkel bővítse.

Az Oraichain ökoszisztémája DeFi és NFT alkalmazásokat foglal magában, kihasználva egyedülálló pozícióját a bővülő AI oracle piacon.

A mesterséges intelligencia és a blokklánc technológia ilyen integrációja az Oraichain számára lehetővé teszi, hogy megfeleljen az intelligens blokklánc megoldások iránti növekvő keresletnek, ami a jövőben potenciálisan növeli a jelentőségét és értékét.

Hogyan működik az Orchain:

Az Oraichain úgy működik, hogy mesterséges intelligencia (AI) szolgáltatásokat integrál a blokklánc ökoszisztémákba AI oracle-eken keresztül. Ezek az oracle-ek hídként működnek, lehetővé téve az intelligens szerződések számára a külső AI szolgáltatásokkal és adatokkal való biztonságos interakciót.

Ez lehetővé teszi az összetettebb és adatvezérelt döntéshozatali folyamatokat a blokklánc alkalmazásokon belül. Az Oraichain platformja számos alkalmazást támogat, beleértve a DeFi-t és az NFT-ket, kihasználva az AI képességeit a felhasználási esetek bővítése, valamint a hatékonyság és a biztonság javítása érdekében a blokklánc műveletekben.


Az Oraichain elsődleges felhasználási esete:

Az Oraichain elsődleges felhasználási területe az, hogy hídként szolgáljon, amely integrálja a mesterséges intelligencia (AI) szolgáltatásokat a blokklánc technológiával, különösen az AI oracle-eken keresztül.

Ezek az oracle-ek lehetővé teszik, hogy a blokklánc hálózatokon lévő intelligens szerződések hozzáférjenek külső AI-funkciókhoz és adatokhoz, és felhasználják azokat, így a decentralizált alkalmazások (DApp-ok) képességeit fejlett AI vezérelt döntéshozatal és adatelemzés segítségével bővítik.

Ez az integráció számos ágazatban, többek között a DEFI + NFT és más területeken is alkalmazásra kerül, és célja egy intelligensebb, hatékonyabb és biztonságosabb blokklánc ökoszisztéma létrehozása.

Az adoptációval kapcsolatos kihívások

Egy olyan kripto projekt, mint az Oraichain elfogadása és sikere számos kihívással szembesülhet, amelyek mind a blokklánc technológia inherens összetettségéből, mind a gyorsan fejlődő digitális eszközpiacból erednek.

Íme néhány lehetséges kihívás a Oraichain elfogadásával kapcsolatban:

  • Megértés és bizalom: A potenciális felhasználók bizalmának és megértésének megszerzése kulcsfontosságú. A kriptovaluták és a blokkláncprojektek összetettek, és egyértelmű kommunikáció nélkül a potenciális felhasználók óvatosak lehetnek az ilyen technológiába való befektetéssel vagy annak használatával kapcsolatban.
  • Szabályozási bizonytalanság: A kriptovalutákra vonatkozó szabályozási környezet még mindig alakulóban van, és az egyes joghatóságok között jelentős eltérések vannak. Az Oraichainhoz hasonló projekteknek gondosan kell navigálniuk ezekben a szabályozásokban, ami jelentős kihívást jelenthet, különösen, ha globálisan kínálnak szolgáltatásokat.
  • Skálázhatóság: A hálózat növekedésével jelentős kihívást jelent annak biztosítása, hogy a platform képes legyen kezelni a megnövekedett tranzakciókat és interakciókat a sebesség csökkenése vagy a költségek növekedése nélkül.
  • Biztonsági aggályok: A kripto világában a biztonság a legfontosabb. A projekteknek védelmet kell nyújtaniuk a hackerek, csalások és egyéb biztonsági rések ellen, hogy elnyerjék és fenntartsák a felhasználók bizalmát.
  • Interoperabilitás: Ahhoz, hogy egy blokkláncprojekt jól működjön, gyakran kölcsönhatásba kell lépnie más blokkláncokkal és hagyományos pénzügyi rendszerekkel. Az interoperabilitás elérése a biztonság és a hatékonyság fenntartása mellett összetett kihívás.
  • Piaci verseny: A kripto terén nagy a verseny. A kiemelkedéshez és a jelentős piaci részesedés megszerzéséhez innovatív technológiára, stratégiai partnerségekre, marketingre és közösségi szerepvállalásra van szükség.
  • Felhasználói élmény (UX): A nem műszaki felhasználók vonzása és megtartása érdekében a platformnak zökkenőmentes, intuitív felhasználói élményt kell nyújtania. A blokklánc technológia összetettsége ezt gyakran megnehezíti.
  • Technológiai korlátok: A projekt a konkrét alkalmazásoktól és az alapul szolgáló technológiától függően korlátozásokkal szembesülhet a tranzakciós sebesség, az adattárolás és a számítási hatékonyság tekintetében.

E kihívások kezelése sokoldalú megközelítést igényel, beleértve a folyamatos technológiai fejlesztést, a stratégiai partnerségeket, a közösségépítést, valamint a szabályozó hatóságokkal való együttműködést és a potenciális felhasználók oktatását.

Az Oraichain ökoszisztéma célja, hogy a mesterséges intelligencia (AI) és a blokklánc technológia integrálásával elősegítse az innovációt és a fejlesztést különböző ágazatokban. Ennek az integrációnak a célja egy intelligensebb, hatékonyabb és biztonságosabb blokklánc ökoszisztéma létrehozása. Az Oraichain ökoszisztéma fejlesztése több kulcsfontosságú komponenst és kezdeményezést foglal magában, amelyek támogatják a növekedést és az elfogadást.

Íme egy áttekintés:

Az ökoszisztéma fő összetevői

  • AI Oracle: Az Oraichain ökoszisztéma alapja, az AI Oracle megkönnyíti az AI szolgáltatások integrálását az intelligens szerződésekkel, lehetővé téve a komplexebb és intelligensebb funkciókat a blokklánc térben.
  • Adat és mesterséges intelligencia piactér: Ez a platform lehetővé teszi a mesterséges intelligencia fejlesztők számára, hogy modelljeiket és adatkészleteiket pénzzé tegyék, a felhasználók számára pedig, hogy hozzáférjenek és telepítsenek mesterséges intelligencia szolgáltatásokat. Az innováció központjaként szolgál, ahol a fejlesztők és a fogyasztók közvetlenül kapcsolatba léphetnek egymással.
  • Yield farming és staking programok: Ezek a DeFi orientált funkciók az Oraichain ökoszisztémában való részvételt és befektetést ösztönzik. A résztvevők jutalmakat szerezhetnek az ORAI tokenek stakelésért vagy yield farming tevékenységekkel, hozzájárulva a hálózat biztonságához és konszenzusmechanizmusához.
  • Oraichain Stúdió: A fejlesztők számára kifejlesztett eszközkészlet, amely lehetővé teszi a mesterséges intelligencia modellek blokkláncra történő építését és telepítését, megkönnyítve ezzel a mesterséges intelligencia decentralizált alkalmazásokba (dAppok) történő integrálását.
  • VRF (Ellenőrizhető véletlenszerű függvény): Az Oraichain a VRF-et a véletlenszám generálás igazságosságának és átláthatóságának biztosítására használja a decentralizált alkalmazásokban, ami elengedhetetlen a szerencsejátékok, lottójátékok és más, bizonyítható véletlenszerűséget igénylő alkalmazások esetében.

Ökoszisztéma fejlesztési kezdeményezések

Az Oraichain ökoszisztéma fejlesztése arra összpontosít, hogy kiterjessze hatókörét és hasznosságát a különböző iparágakra és szektorokra. Néhány kulcsfontosságú kezdeményezés a következő:

  • Partnerségek és együttműködések: Az Oraichain aktívan keresi a partnerségeket más blokkláncprojektekkel, mesterséges intelligencia kutatóintézetekkel és ipari érdekeltekkel, hogy bővítse ökoszisztémáját. Ezeknek az együttműködéseknek a célja új felhasználási esetek feltárása, az Oraichain AI Oracle-jének integrálása más platformokba, valamint az AI blokkláncban való elterjedésének elősegítése.
  • Közösségi elkötelezettség és növekedés: A fejlesztők, felhasználók és rajongók erős közösségének kiépítése létfontosságú az ökoszisztéma fejlődéséhez. Az Oraichain oktatási tartalmakkal, fejlesztői workshopokkal, hackathonokkal és ösztönző programokkal vonja be közösségét a részvétel és az innováció ösztönzése érdekében.
  • Új ágazatokba való terjeszkedés: Az Oraichain kezdetben a DeFi-re összpontosított, de jelenleg számos más ágazatban is vizsgálja az alkalmazásokat, beleértve az egészségügyet, az ellátási lánc menedzsmentet, a szórakoztatást és az NFT-ket. Az AI Oracles hasznosságának különböző területeken történő bemutatásával az Oraichain célja az ökoszisztéma hatásának kiszélesítése.
  • Technológiai fejlesztések: A folyamatos kutatás és fejlesztés kulcsfontosságú az Oraichain számára. A csapat az AI Oracle és a blokklánc infrastruktúra skálázhatóságának, biztonságának és hatékonyságának fokozására összpontosít. Ez magában foglalja az AI Marketplace fejlesztését, az új AI szolgáltatások fejlesztését és a következő generációs blokklánc technológiák feltárását.
  • Szabályozási megfelelés és biztonság: A blokklánc és az AI iparágak fejlődésével egyre fontosabbá válik a szabályozási megfelelés. Az Oraichain elkötelezett a szabályozási előírások betartása és a platform biztonságának fokozása mellett, hogy megvédje a felhasználókat és adataikat.

Az Oraichain ökoszisztéma egy dinamikus és fejlődő tájkép, amely forradalmasíthatja a mesterséges intelligencia és a blokklánc technológiák kapcsolódási és alkalmazási módjait. Átfogó ökoszisztéma összetevői és fejlesztési kezdeményezései révén az Oraichain célja, hogy vezető szerepet töltsön be az AI alapú blokklánc megoldások terén, ösztönözve az innovációt és az elfogadást a különböző iparágakban.

Oraichain Labs: Inkubációs projektek

Az Oraichain Labs célja a korai fázisú projektek támogatása, technikai, pénzügyi és marketing támogatással. Ezek a programok segítik a projektek fejlődését a koncepciótól a bevezetésig, biztosítva, hogy jól felkészültek legyenek a versenyző blokklánc és mesterséges intelligenciapiacokon való sikerre.

Az Oraichain egyedülálló szereplő a kriptotérben, amely a mesterséges intelligencia és a blokklánc technológia integrálására összpontosít. Az Oraichain magja és vezetői csapata döntő szerepet játszik a projekt víziójának és kivitelezésének előmozdításában.

Íme egy rövid áttekintés a csapatukról:

Vezérigazgató és alapító: Chung Dao, Ph D

Chung Dao, Ph.D., az Oraichain vezérigazgatója és társalapítója, aki mind az akadémiai, mind a technológiai iparban szerzett komoly tapasztalattal rendelkezik a vállalat vezetésének élén. A blokklánc technológia és a mesterséges intelligencia iránti mélyen gyökerező szenvedélye miatt Dr. Dao a karrierjét olyan innovatív megoldások úttörésének szentelte, amelyek e két területet összekötik.

COO (Chief Operating Officer)Diep Nguyen, Ph.D.

Diep Nguyen, Ph.D., az Oraichain COO-ja és társalapítója. A Keio Egyetemen szerzett doktori címet, és a Vietnami Nemzeti Egyetem Alkalmazott Informatikai Intézetének, a Vietnami Műszaki és Technológiai Egyetemnek (Hanoi) az oktatója. Tudományos és szakmai háttere révén az Oraichain működésének kulcsfigurája, aki hozzájárul az Oraichain küldetéséhez, hogy integrálja a mesterséges intelligenciát a blokklánc technológiával.

CTO (Chief Technology Officer)Tu Pham

Tu Pham nemrégiben töltötte be az Oraichain technológiai igazgatói (CTO) pozícióját. Feladatai közé tartozik a vállalat technológiai fejlesztési ágazatainak vezetése és az Oraichain műszaki ütemtervének összeállítása. Ez a stratégiai pozíció kiemeli az Oraichain technológiai innovációinak és fejlesztéseinek irányításában betöltött kulcsfontosságú szerepét.

Ez a csapatösszetétel jól mutatja az Oraichain elkötelezettségét az AI és a blokklánc közötti szinergia kihasználása mellett, azzal a céllal, hogy olyan platformot hozzon létre, amely innovatív megoldásokat kínál a kriptotérben. A csapaton belüli sokrétű szakértelem kulcsfontosságú a nagyra törő projektjük technikai és működési kihívásainak kezeléséhez.

Tokenomika

Keringő ellátás: 12,706,080 ORAI| Teljes ellátás: 16,779,272 ORAI

Az ORAI tokenomika több hálózaton való jelenlétet foglal magában tokenekkel az Ethereumon, a BNB Chain-en és az Oraichain Mainnet-en, amelyek mindegyike különböző dolgokat szolgál, például tranzakciós díjakat, staking és kormányzást.

A forgalomban lévő készlet 2024 márciusában több mint 12,7 millió ORAI, a teljes készlet közel 17 millió, a maximális készlet pedig közel 20 millió ORAI.

Token Economics for Oraichain | AltcoinInvestor.com

A tokenek elosztása támogatja az ökoszisztéma ösztönzőit, a DAO Treasury-t a közösségi kezdeményezésekhez, valamint az alapítvány kutatás fejlesztési erőfeszítéseit. Az ORAI elengedhetetlen a hálózat működéséhez, a validátorok jutalmazásához és a decentralizált kormányzás biztosításához.

Legutóbbi frissítés a Tokenomikához:

Az ORAI tokenomika átalakításának célja, hogy a decentralizált kormányzás és a közösségek felhatalmazásának fokozásával alkalmazkodjon Oraichain növekedéséhez.

A legfontosabb változások közé tartozik a tokenek átcsoportosítása a csapat és a tanácsadói allokációból a DAO kincstárába és az alapítványba, valamint az ökoszisztéma allokáció növelése. Ezek a kiigazítások az ökoszisztéma fejlesztését, a közösség által vezetett kezdeményezéseket és a kutatást hivatottak támogatni anélkül, hogy az ORAI tulajdonosok részesedését felhígítanák.

Az Oraichain DAO kritikus szerepet játszik az irányításban, és az alapítvány jelentős forrásokat biztosít tevékenységeinek elősegítéséhez. Az Oraichain legfrissebb tokenomika adatait a hirdetési oldalukon találod.

Token teljesítmény

Az Oraichain (ORAI) az elmúlt 30 napban jelentős árfolyam-emelkedést tapasztalt.

Utolsó 7 nap

A cikk közzétételekor (2024. március 5.) az ORAI árfolyama 14.8 dolláron áll

Ár az idők kezdete óta (BOT)

Az Oraicoin ára a megjelenése után nem sokkal megugrott, és 2021. február 20-án (3 évvel ezelőtt) elérte a 107 dolláros történelmi csúcsot. Nem sokkal később az ORAI ára esett, és az elmúlt két és fél évben 10 dollár alatt maradt. Az ORAI ára csak az elmúlt hónapban kezdett jelentősen felértékelődni.


Az elmúlt 30 napban

Az Oraichain 149%-al nőtt csak az elmúlt 30 napban, és ez alatt a hullám alatt következetesen magasabb csúcsokat és magasabb aljpontokat ért el, ami bikás trendre utal.

Hol lehet megvásárolni

Az Oraichain (ORAI) a következő tőzsdéken vásárolható meg:

Hogyan kell tárolni? – OWallet

Mivel az Oraichain a saját egyedi blokklánc architektúrájára épül, amely integrálja az AI szolgáltatásokat, az ORAI tokenek számára ajánlott elsődleges tárca az Oraichain Wallet (OWallet), amely támogatja mind a Cosmos alapú, mind az EVM alapú hálózatokat, így sokoldalúan használható az ORAI tokenek kezelésére és az Oraichain ökoszisztémával való interakcióra.

Az Oraichain Labs által a Keplr és a MetaMask forráskódjából kifejlesztett OWallet megkönnyíti több számla kezelését, a tokenek láncok közötti átutalását és az olyan dApp-okkal való interakciót, mint az OraiDEX.

Átfogó eszközkezelést, a mainnet-en történő tétgyűjtést, tranzakciós előzmények nyomon követését és olyan új funkciókat kínál, mint az Universal Swap. Az OWallet mobilalkalmazásként és böngészőbővítményként is elérhető, és a biztonságra helyezi a hangsúlyt a tárca létrehozásához és a hozzáféréshez szükséges mnemonikus és privát kulcsimportálási lehetőségekkel.


Oraichain genesis.json deep-dive - Morty's Node

Végső osztályzat

B+ (80%)

A projekt kiváló alapokkal rendelkezik, de még nem valósult meg teljes mértékben.

Ez a projekt erős technológiai fejlődést, erős vezetői csapatot és az ökoszisztéma növekedését mutatja az összes mérföldkővel összhangban. A projektnek azonban még bizonyítania kell a kereskedelmi életképességet vagy széles körű piaci elfogadottságát.

A projektfejlesztés következetesen halad a hálózat javasolt irányítási struktúrája felé, bár a teljes megvalósítás még nem történt meg. Az orai továbbra is mérsékelten sérülékeny a kedvezőtlen piaci feltételekkel szemben.

Bár a jövőbeni növekedésben még mindig vannak jelenlévő és enyhítő tényezők, jelenleg a teljes körű bevezetés felé vezető út közepes kockázatúnak tekinthető.


Következtetés

Az Oraichain egyedülálló pozíciója a blokklánc és a mesterséges intelligencia metszéspontjában, valamint a stratégiai tokenomikai felülvizsgálatával együtt a DeFi-térben meggyőző befektetésnek számít.

A platform elkötelezettsége a decentralizált kormányzás, az ökoszisztéma fejlesztése és a DAO felhatalmazása mellett előremutató megközelítést sugall. A dAppok bővülő sorával és a közösség által vezetett kezdeményezésekre való összpontosítással az Oraichain bizonyítja a jelentős hatás lehetőségét a kriptotéren belül, az első layer 1 AI oracle blokklánccá válva, ami vonzó opcióvá teszi az innovatív és fenntartható Defi blokkláncprojektet kereső befektetők számára. 2. Vásárlási lehetőség: (Jelenlegi áron teljes összeg / jelenlegi áron + lentebbi szinteken való DCA). TP-k sárgával.

https://www.tradingview.com/x/qaSWutwn/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *